Jdi na obsah Jdi na menu
 


Originální název: Out of Bounds

Český název: Mimo hru

Režie: Rick Wallace

Scénář: Ralph Gifford a Carson Moore

Premiéra v USA na TNT: 17.9. 2012

Česká premiéra na Prima Love: 25.12. 2016

_________________________________________________________________________________________

Tým vyšetřuje smrt mladého chlapce černošské pleti Anthonyho Lewise. Z počátku existuje podezření, že se může jednat o aktivity gangů a hlavně velitel Taylor se obává odplaty. Julio však věří, že Anthony ve spojení z žádným gangem nebyl, a že jeho vražda řádění gangů také nenasvědčuje. To že Anthony nebyl v gangu také potvrdí jeho kouč amerického fotbalu, který jej velmi chválil. Tým zadrží Anthonyho bratra Lamara, který narozdíl od svého bratra v gangu je a Julio mu předloží důkazy, že Anthonyho smrt nebyla činem konkurenčního gangu. Poté ho nechá odejít. Julio a Amy Lamara sledují ke škole, kam chodil Anthony a Lamar začne honit jednoho chlapce, Diega Alvarada. Amy Lamara zastaví, ale ten ji surově napadne a zraní, dokud nezasáhne Julio. Amy je převezena do nemocnice a Julio se vrací na stanici se zatčenými Lamarem a Diegem. Celý tým je otřesený tím, co se stalo Amy, ale musí pokračovat dál ve vyšetřování. 

Diego se okamžitě dostane do podezření potom, co vyjde najevo, že se s Anthonym před týdnem poprali a navíc soutěžili o pozici quarterbacka v týmu. Diego popírá, že by měl s Anthonyho smrtí něco společného, ale zároveň prozradí, že jeho prarodiče vlastní automobil červené barvy, který naboural vůz Anthonyho předtím, než byl zabit. Sharon se chystá Diega zatknout, ale Diegův otec vytáhne účtenku z obchodu jako důkaz, že Diego byl v době vraždy někde jinde. Sharon se tento fakt zdá podezřelý vzhledem k tomu, že Diegův otec žádné jiné účtenky v peněžence nemá a měl stejnou příležitost a motiv zabít Anthonyho. Pan Alvarado se nakonce k činu doznává výměnou za to, že Diego nebude muset tým opustit. 

Mezitím se Sharon snaží Rustymu předložit fakta o jeho otci, aby se s ním Rusty mohl setkat. Ten však nechce nic měnit na tom, kde teď je.

 

V dalších rolích:

  • Clifford McGhee jako Lamar Lewis
  • Alberto De Diego jako Diego Alvarado
  • Benito Martinez jako Javier Ramirez
  • Gabriel Salvador jako otec Diega
  • Lucia Sullivan jako matka Diega
  • Anthony Ruivivar jako žalobce Ozzy Michaels